ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГ«ГарПок»: Підвищення тарифів для населення не планується

«ГарПок»: Підвищення тарифів для населення не планується

Підвищення тарифів для населення найближчим часом не планується, вся інша інформація - це ІПСО росіян

 

Підвищення тарифів для населення найближчим часом не планується, вся інша інформація - це ІПСО росіян.

Про це розповів в.о. директора ДП “Гарантований покупець” Артем Некрасов в ефірі "Ми-Україна".

"Є офіційна позиція центрального органу влади у сфері енергетики – це Міненерго та міністра Германа Галущенка. Відповідно до позиції міністерства, підвищення тарифів для населення наразі не передбачається. Усі маніпуляції навколо цього питання у розпал війни є нічим іншим, як один із видів ІПСО", - заявив він.

За його словами, запаси газу у другій половині жовтня перевищує 16 млрд куб.м. На думку голови "Нафтогазу", цього достатньо, щоб Україна пережила цю зиму.

"На складах ТЕС у нас сформований запас вугілля. Враховуючи досвід попереднього року також створені запаси для ремонтів відповідного обладнання у разі їх пошкодження ракетними атаками. Також зроблені графіки відключень, вони складені в межах підготовки до можливості справедливого розподілу електроенергії у разі застосування. Станом на зараз вони не застосовуються. Якщо об’єктивно – відключення можливі. Однак, у разі негоди, технологічних порушень чи обстрілів, ми цього року більш захищені навіть з точки зору ППО. Крім того, багато бізнесу та установ значно краще підготувалися до зими", - сказав Некрасов.

 

 

 
Коментарі (0)