ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГГаз у вересні може подорожчати до 7 гривень

Газ у вересні може подорожчати до 7 гривень

На українському ринку газу компанії активно змагаються за симпатію українського споживача, формуючи відповідний ряд цін

На українському ринку газу компанії активно змагаються за симпатію українського споживача, формуючи відповідний ряд цін. Про це свідчать дані дослідження проекту «ГазПравда».

Вказується, що за підсумками спостережень найпривабливішу пропозицію на ринку зробила компанія TAS Energy, яка запропонувала споживачеві в серпні і вересні покупку газу за ціною 4,39 грн за кубометр.

У той же час, ця ціна трохи вища, ніж компанія пропонувала українцям в середині літа. Різниця склала 1,72 грн.

Цікаво, що «постачальник надії» НАК «Нафтогаз» України також змінив свою цінову політику щодо газу - ціна за газ склала 4,7 грн, тоді як в серпні вартість була дешевше на 3,24 грн.

У дослідженні говориться, що найвища ціна за газ може дійти до позначки в 7 грн за один кубічний метр. Зокрема, найвищі ціни пропонують такі компанії, як ДП «Монтажник» ТОВ «Торговий дім Валинор» (6 грн) і ТОВ «Статус Енерго» - ціна доходить до 7 грн.

Нагадаємо, що НАК «Нафтогаз» залишає своїх споживачів в невіданні, так як в керівництві компанії не можуть сказати, чи подорожчає газ для населення в жовтні.

У «Нафтогазі» кажуть, що все буде залежати від ринку. Адже, за словами голови НАК, 98% ринку приймає рішення незалежно від «Нафтогазу».

 

 
Коментарі (0)