ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаГазопостачальні компанії підуть з молотка

Газопостачальні компанії підуть з молотка

Фонд державного майна почав підготовку до продажу пакетів акцій газопостачальних компаній «Івано-Франківськгаз» і «Миколаївгаз».

Фонд державного майна почав підготовку до продажу пакетів акцій газопостачальних компаній «Івано-Франківськгаз» і «Миколаївгаз» у розмірі 25% кожна. 

«З метою забезпечення відкритості конкурсів і більшої інформованості потенційних покупців Фонд держмайна повідомляє про початок підготовки до проведення конкурсів з продажу пакетів акцій ВАТ «Івано-Франковсгаз» у розмірі 25% акцій і ВАТ «Миколаївгаз» у розмірі 25% акцій», - йдеться в повідомленні. 
 
В рамках підготовки до продажу фонд пропонує потенційним клієнтам взяти участь у розробці умов приватизації цих пакетів. 
 
Як повідомлялося, раніше ФДМ оголосив про намір виставити на продаж 25% «Івано-Франківськгазу» і 25% «Миколаївгазу» в липні. 
 
Загалом ФДМ планує виставити на продаж пакети акцій 48 обласних і районних газорозподільних і газопостачальних компаній з травня по липень. У цей перелік включені пакети акцій 25 облгазів, «Севастопольгазу», ряду газопостачальних компаній в районних центрах і великих містах.
 
 
Коментарі (0)