ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняГазову аварію на Луганщині спричинила вантажівка

Газову аварію на Луганщині спричинила вантажівка

Жителі понад 70 будинків на Луганщині в результаті аварії залишилися без газу. Причиною інциденту став вантажний автомобіль, який не розминувся з газопроводом

Водій вантажного автомобіля, який не розрахував габарити машини, та наїхав на газопровід, став причиною відключення від газу кількох вулиць у селі Новолимарівка Луганської області 21 січня. Відрізаними від газопостачання залишаються мешканці 73 будинків, а також магазин та дитячий садок.

Про це «Україні Комунальній» повідомила прес-служба ПАТ «Луганськгаз».

За словами начальника Марківського міжрайонного управління експлуатації газового господарства Григорія Костюченко, водій автомобіля свою провину визнає та готовий відшкодувати завданий збиток.

«Як тільки слюсар Біловодського газової дільниці дізнався про подію, він відразу ж перекрив засувку, аби уникнути великого витоку, одночасно повідомивши про аварію диспетчеру і керівництву міжрайонного управління. Ми негайно виїхали на місце, викликали ДАІ, оформили необхідні протоколи», - розповів пан Костюченко.

Ділянка пошкодженого газопроводу була замінений вже о 13:00 сьогоднішнього дня. Однак, аварія так і не була ліквідована повністю. Працівникам «Луганськгаз» вже вдалося відновити газопостачання дитячого садка, яке поступово відновлять для всіх інших абонентів.

Втім, це далеко не єдина «газова» пригода в Україні за минулу добу. Зокрема, в одній зі столичних багатоповерхівок стався вибух газу, повідомила Державна служба надзвичайних ситуацій. У результаті аварії постраждала одна людина.

 
Коментарі (0)