ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Газпром» направив в апеляційний суд заяву про скасування рішення Стокгольмського арбітражу

«Газпром» направив в апеляційний суд заяву про скасування рішення Стокгольмського арбітражу

Російський «Газпром» направив в апеляційний суд округу Свеа заяву про повне скасування рішення Стокгольмського арбітражу щодо спору з НАК «Нафтогаз Україна» за транзитним контрактом
Російський «Газпром» вчора направив в апеляційний суд округу Свеа заяву про повне скасування рішення Стокгольмського арбітражу щодо спору з НАК «Нафтогаз Україна» за транзитним контрактом. Про це йдеться в повідомленні прес-служби «Газпрому».
 
«Додаткове вивчення тексту рішення з залученням всесвітньо визнаного експерта-лінгвіста показало, що значна частина арбітражного рішення написана не арбітрами, а іншою особою. Очевидно, що ніхто не має права підміняти арбітрів. Безпосереднє винесення рішення арбітрами має надзвичайно високе значення для сторін спору, і втручання сторонніх людей в процес винесення рішення є грубим порушенням арбітражної угоди", - йдеться в повідомленні прес-служби.
 

Також відзначається, що висновок експерта-лінгвіста про авторство арбітражного рішення по транзиту є новим доказом серйозних порушень шведського права та арбітражного регламенту Торговельної палати Стокгольма при розгляді даної справи, що дає підстави для його повного скасування. 

 
Коментарі (0)