ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Газпром» почав будувати газопровід в обхід України

«Газпром» почав будувати газопровід в обхід України

У районі Чорного моря напередодні, 7 травня, почалося будівництво російським газовим монополістом «Газпром» газового проводу «Турецький потік».

У районі Чорного моря напередодні, 7 травня, почалося будівництво російським газовим монополістом «Газпром» газового проводу «Турецький потік». Про це повідомляє replyua.net з посиланням на прес-службу компанії.

В інтерв'ю журналістам Олексій Міллер, який є головою «Газпрому», заявив, що російська компанія почала процес практичної реалізації проекту «Турецький потік», а саме - укладати морський газопровід. За словами Міллера, реалізація проекту повністю збігається з планом, і вже до кінця 2019 року споживачі російського блакитного палива в країнах Європи матимуть надійний маршрут для імпорту газу з Російської Федерації.

Крім цього, в повідомленні йдеться про те, що роботи з укладання проводяться судном Audacia, власником якого є компанія Allseas - підрядник будівництва обох гілок ділянки газопроводу в море.

Ще одним призначенням судна буде протягування труб з прибережних районів через невеликі тунелі. Всі роботи, спрямовані на спорудження газового проводу «Турецький потік» в глибоководну частину Чорного моря будуть здійснюватися судном Pioneeroing Ship, яке укладає труби.

 
Коментарі (0)