ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняГазпром порушив технічні умови договору транзиту природного газу через територію України

Газпром порушив технічні умови договору транзиту природного газу через територію України

«Укртрансгаз» продовжує фіксувати невиконання ВАТ «Газпром» технічних умов договору на транзит природного газу територією України
Російський “Газпром” порушив технічні умови договору про транзит природного газу через територію України, повідомляє прес-служба «Укртрансгазу»
 
“Оператор вітчизняної газотранспортної системи продовжує фіксувати невиконання ВАТ „Газпром“ технічних умов договору на транзит природного газу територією України, а саме недотримання тисків на російських прикордонних газовимірювальних станціях”, — йдеться у повідомленні.
 
В Укртрансгазі пояснили, що з 30 днів листопада поточного року контрактні тиски на ГВС Писарівка витримувались лише 12 днів, а на ГВС Суджа стабільно були нижче контрактних умов.
 
При цьому,в повідомленні уточнили, що українська сторона домовленості щодо транспортування природного газу для європейських споживачів виконує.

“За першу декаду грудня місяця поточного року тиски на ГВС Суджа традиційно не витримуються, а на ГВС Писарівка відповідають контрактним умовам”, — додали у прес-службі “Укртрансгазу”. 

 
Коментарі (0)