ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Газпром» завершує будівництво «Турецького потоку»

«Газпром» завершує будівництво «Турецького потоку»

Російський монополіст "Газпром" вже через місяць завершить будівництво першої нитки газопроводу "Турецький потік", який призначений для перекладу постачання західної частини Туреччини на поставки з Росії в обхід українського транзиту.

Російський монополіст "Газпром" вже через місяць завершить будівництво першої нитки газопроводу "Турецький потік", який призначений для перекладу постачання західної частини Туреччини на поставки з Росії в обхід українського транзиту. Про це заявив голова правління "Газпрому" Олексій Міллер в Анкарі, передає російське агентство "Інтерфакс".

"Все йде за планом. Можу сказати, що на сьогоднішній день укладено 1047 км в двонитковому виконанні, це 55% загальної протяжності морської частини газопроводу. Те, що стосується першої нитки, - побудовано 827 км, і буквально в першій декаді травня ми закінчимо укладку першої нитки газопроводу. Залишається побудувати приймальний термінал і другу нитку ", - зазначив він.

Новини по темі: У Чорному морі госпіталізували трьох будівельників "Турецького потоку"

Нагадаємо, російська компанія "Газпром" 7 травня 2017 року почала діяти будівництва морської ділянки газопроводу "Турецький потік". Проект передбачає будівництво двох ниток потужністю по 15,75 мільярда кубометрів кожна. Перша нитка призначена для поставок газу турецьким споживачам; друга - для газопостачання країн Південної та Південно-Східної Європи. Перші поставки газу плануються на кінець 2019 року. "Газпром" розглядає варіанти продовження "Турецького потоку" через Болгарію і Сербію або через Грецію та Італію.

Якщо у вашій квартирі дуже маленька ванна кімната, вихід це душові кабіни львів, Ви зможете її встановити на насолоджуватись прохолодним або гарячим душем.

 
Коментарі (0)