ГоловнаНовини ЖКГТранспортGeneral Electric будуватиме локомотиви в Кременчуці

General Electric будуватиме локомотиви в Кременчуці

Компанія General Electric підтвердила, що розглядає Крюківський вагонобудівний завод в Кременчук Полтавської області як майданчик для виробництва своїх тепловозів в Україні

Компанія General Electric підтвердила, що розглядає Крюківський вагонобудівний завод в Кременчук Полтавської області як майданчик для виробництва своїх тепловозів в Україні.

Про це повідомив гендиректор GE в Україні В'ячеслав Феклін, повідомляє ЦТС.

Наша команда провела багато часу в Україні, відвідала ряд виробничих майданчиків ... Крюківський вагонобудівний завод знаходиться в дуже хорошому стані. Попередньо ми плануємо локалізувати виробництво саме тут, - сказав він.

За його словами, потрібно інвестувати в розвиток тут експертизи в частині створення тепловозів, але в цілому, витрати будуть нести обидві сторони.

Локалізація збірки американських тепловозів повинна початися з 10% (частка українського виробництва в ціні кінцевого продукту) і поступово вирости до 40%.

Щоб дійти до максимального рівня локалізації 40%, нам необхідно провести кваліфікацію постачальників, включаючи всебічне тестування комплектуючих. Ми не хочемо ремонтувати локомотив через два місяці через те, що компонент вийшов з ладу, - сказав Феклін.

 

 
Коментарі (0)