ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетикаГенпрокуратура вимагає скасувати продаж «Донбасенерго»

Генпрокуратура вимагає скасувати продаж «Донбасенерго»

ГПУ просить суд скасувати продаж 60,8% акцій «Донбасенерго». Окружний адміністративний суд Києва ухвалив рішення почати виробництво у даній справі.

Генеральна прокуратура України звернулася до Окружного адміністративного суду Києва з позовом до Кабінету міністрів України, Фонду державного майна України (ФДМУ), в якому просить визнати недійсними приватизаційний конкурс і його результати з продажу 60,8% держпакету акцій енергогенеруючої компанії «Донбасенерго». Інформація про це міститься в Єдиному державному реєстрі судових рішень, - повідомляє «УНІАН».

Генпрокуратура просить визнати недійсними розпорядження Кабінету міністрів і наказ ФДМУ, що стосуються затвердження умов продажу «Донбасенерго», всі рішення Фонду держмайна, що стосуються проведення і затвердження результатів цього конкурсу.

Окружний адміністративний суд Києва ухвалив рішення почати провадження у цій справі, попри те, що встановлений термін звернення з позовом у цій справі вже закінчився.

Нагадаємо, 21 серпня 2013 року Фонд державного майна України визнав «Енергоінвест Холдинг» переможцем приватизаційного конкурсу з продажу 60,773% держпакету акцій «Донбасенерго». «Енергоінвест Холдинг» запропонував за пакет акцій найвищу ціну в 718,9 млн грн, що на 77,9 млн грн більше за його початкову ціну.

 
Коментарі (0)