ГоловнаПослугиФінансування ЖКГНа Одещині комунальники «погоріли» на фінмахінаціях

На Одещині комунальники «погоріли» на фінмахінаціях

На Одещині виявили втрат майже на мільйон гривень під час ревізії КП «Житлово-комунальний сервіс «Фонтанський». На посадових осіб компанії складено протоколи про адміністративне правопорушення.

Порушення, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму близько 983 тис. грн, виявили під час ревізії діяльності КП «Житлово-комунальний сервіс «Фонтанський», що на Одещині. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Державної фінансової інспекції.

Зокрема, посадові особи підприємства зайво сплатили загалом 301 тис. грн дев'ятьом підрядникам, які завищили вартість та обсяги ремонтних робіт.
 
Окрім того, КП «Житлово-комунальний сервіс «Фонтанський» зайво сплатило близько 470 тис. грн за вивезення великогабаритних відходів на сміттєзвалище.
 
Також на підприємстві безпідставно списали паливно-мастильних матеріалів на загальну суму 106 тис. грн.
 
«За недотримання законодавства на 4 посадових осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення. Матеріали ревізії передано до Головного управління МВС України в Одеській області», – йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Служба автомобільних доріг у Житомирській області зайво сплатила коштів на суму майже 3,6 млн грн.
 
Коментарі (0)