ГоловнаКоментаріЕлектроенергетикаГ.Галущенко: "Ворог змінив тактику і наразі завдає ударів переважно по підстанціях і генеруючих об’єктах"

Г.Галущенко: "Ворог змінив тактику і наразі завдає ударів переважно по підстанціях і генеруючих об’єктах"

Ворог змінив тактику і наразі завдає ударів переважно по підстанціях і генеруючих об’єктах, що забезпечують електропостачання промислових регіонів
Ворог змінив тактику і наразі завдає ударів переважно по підстанціях і генеруючих об’єктах, що забезпечують електропостачання промислових регіонів, наближених до лінії зіткнення, про це розповів  міністр енергетики України Герман Галущенко, пише "Україна Комунальна".
 
За словами міністра, внаслідок ворожих атак було пошкоджено енергетичне обладнання, яке потребує заміни. 
 
«Ми продовжуємо створювати резерви енергетичного обладнання. Будемо вдячні міжнародним партнерам за допомогу у нарощуванні на місцях потужностей розподіленої генерації, зокрема газових турбін, та розвитку мереж», - зазначив Герман Галущенко.
 
Нагадаємо, раніше Президент України Володимир Зеленський заявив, що Повітряним силам Збройних сил України вдалося цієї зими зберегти енергетичну систему, зокрема, шляхом успішного відбиття ракетних і дронових російських атак, про це він розповів у черговому відеозверненні.
 
Коментарі (0)