ГоловнаКоментаріЕлектроенергетикаГ.Галущенко:"Цей і наступний опалювальні сезони ми будемо жити шляхом власного видобутку"

Г.Галущенко:"Цей і наступний опалювальні сезони ми будемо жити шляхом власного видобутку"

Теплова генерація нестиме значне навантаження і завдання вугільної галузі – забезпечити усі потреби для завершення поточного і проходження наступних опалювальних сезонів
Теплова генерація нестиме значне навантаження і завдання вугільної галузі – забезпечити усі потреби для завершення поточного і проходження наступних опалювальних сезонів, заявив міністр енергетики України Герман Галущенко, повідомляє пресслужба Міненерго.  
 
«Зараз основне завдання – пройти ОЗП. Однак навантаження на теплову генерацію буде зберігатися протягом усього року... Цей і наступний опалювальні сезони ми будемо жити за рахунок власного видобутку. І це факт, який треба прийняти й виходячи з нього розраховувати подальші плани», - сказав Галущенко. 
 
Міністр підкреслив, що протягом останніх трьох місяців енергетичні об’єкти України піддаються щоденним обстрілам ворога. Тому ситуація у вугільній галузі, як і в цілому в енергетичній сфері держави, досить складна. 
 

Він наголосив, що з огляду на завдані руйнування, зокрема об’єктам теплової генерації, розрахунки щодо балансу і споживання вугілля були відкориговані за підсумками листопада і грудня 2022 року. 

 
Коментарі (0)