ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГГолова Верховної Ради пропонує виплачувати субсидії громадянам наперед

Голова Верховної Ради пропонує виплачувати субсидії громадянам наперед

Разумков підкреслив, що в Україні настала тарифна криза, з якої українці ще не вийшли, і запропонував розглянути можливість виплати допомоги наперед
Зростання тарифів в Україні залишає українців практично без засобів до існування, оскільки цифри в платіжках складно назвати адекватними. У країні почався справжнісінький тарифну кризу, і вихід з нього запропонував голова Верховної Ради Дмитро Разумков, розповідає Obozrevatel.
 
Дмитро Разумков пропонує виплачувати субсидії громадянам наперед, що, на його думку, допоможе стабілізувати ситуацію. Разумков підкреслив, що в Україні настала тарифна криза, з якої українці ще не вийшли, і запропонував розглянути можливість виплати допомоги наперед.
 
Голова парламенту переконаний, що населення держави не повинно відчувати на собі шокову терапію через зростання тарифів. Для врегулювання тарифної кризи існує потреба в тривалій і зваженої роботи гілок влади - як законодавчої, і виконавчої.
 
Дмитро Разумков зазначив, що останній рік приніс для українців чимало викликів, і завдання уряду в даний час полягає в тому, що більш ніяких проблем не було. Що стосується цифр, то за січень субсидії в нашій країні виросли майже 600 гривень, в порівнянні з груднем. За минулий місяць українським сім'ям перерахували в середньому по 2 тисячі гривень в якості допомоги за оплату комунальних послуг.
 

Нагадаємо, незважаючи на важливість для українців субсидій, їх можуть скасувати - таку позицію озвучив в.о. міністра енергетики Юрій Вітренко. Зокрема, чиновник вважає "ненормальним" той факт, що багато громадян нашої країни отримують допомогу для оплати комунальних послуг. Крім того, в процесі формування державного бюджету на поточний рік сума, закладена на виплату субсидій, менше на 6,9%, ніж за 2020 рік. 

 
Коментарі (0)