ГоловнаНовини ЖКГТранспортГончарук пообіцяв добудувати запорізький мостовий довгобуд за три роки

Гончарук пообіцяв добудувати запорізький мостовий довгобуд за три роки

У Запоріжжі іноземці відновлять будівництво моста, розпочате 15 років тому

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що Запорізький міст в Запоріжжі добудують за "два-три роки".

У Запоріжжі відновлять будівництво запорізького мосту, розпочате 15 років тому. Про це 7 листопада в Facebook повідомив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.

"Сьогодні я був на запорізькому мосту. Символ корупції і невиконаних обіцянок чиновників. Міст почали будувати в 2004 році! 15 років. І не побудували. За цей час в Україні змінилося п'ять президентів, відбулося дві революції. Це якийсь треш! Я вже не кажу, що за цей час вартість проекту зросла з 5 до 16,2 млрд грн. Ми в ці ігри грати не будемо! " - написав Гончарук.

Він сказав, що уряд вже знайшов 1,2 млрд грн для початку будівельних робіт. Зараз йде підготовка тендерної документації.

"Всі говорять, що одну сторону - робити два-три роки. Ми впевнені: зробимо за рік-півтора. А весь міст побудуємо за два-три роки", - заявив прем'єр.

Гончарук додав, що роботами по добудові двох мостових переходів, які повинні з'єднати лівобережну частини міста з островом Хортиця та Хортицю - з правобережною частиною міста, навесні 2020 року займеться іноземна компанія.

Він заявив, що з державного бюджету-2020 на ці цілі буде виділено 4 млрд грн. Всього для завершення будівництва необхідно 12,9 млн грн. Об'єкт знаходиться на балансі Державного агентства автомобільних доріг України, так що фінансувати всі роботи повинна держава.

На сьогодняшній день, альтернативна енергетика цікавить багатьох людей. Адже ціни постійно зростають. Пропонуємо вам придбати та встановити сонячні батареї. Більше дізнатися можна на сайті sun-energy.com.ua. Висока якість, привабливі ціни.

 
Коментарі (0)