ГоловнаНовини ЖКГГотовність аеродрому МА «Львів» - 43 %

Готовність аеродрому МА «Львів» - 43 %

На аеродромі МА «Львів» розпочали будувати ще 2 руліжні доріжки. Усього на об’єкті мають реконструювати та побудувати 8 руліжок. Про це Інформаційному центру «Україна-2012» повідомили в Нацагентстві Євро (Укрєвроінфрапроект), інформує ІА «Украина Комунальна». Верхній шар їхнього покриття буде вико

На аеродромі МА «Львів» розпочали будувати ще 2 руліжні доріжки. Усього на об’єкті мають реконструювати та побудувати 8 руліжок.

Про це Інформаційному центру «Україна-2012» повідомили в Нацагентстві Євро (Укрєвроінфрапроект), інформує ІА «Украина Комунальна».

Верхній шар їхнього покриття буде виконано з монолітного бетону. «Перша руліжна доріжка призначена для з’єднання злітно-посадкової смуги та новозбудованого перрону», - розповів керівник проекту з будівництва злітно-посадкової смуги ДП «Західінфрапроект» Андрій Ганкевич.

Друга руліжна доріжка може використовуватися для нетривалої стоянки літаків в очікуванні вильоту. Завершення робіт на цих ділянках, за словами пана Ганкевича, очікується до кінця серпня. Нагадаємо, що сьогодні на об’єкті працює близько 300 будівельників, а загальна готовність аеродрому становить 43 %.

 
Коментарі (0)