ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Готовність Вінницьких тепловиків до початку опалювального сезону 87%

Готовність Вінницьких тепловиків до початку опалювального сезону 87%

Фахівці КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» розповіли, що підготовка до наступного опалювального сезону проходить відповідно до раніше затвердженого комплексного плану підготовки теплового господарства
Фахівці КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» розповіли, що підготовка до наступного опалювального сезону проходить відповідно до раніше затвердженого комплексного плану підготовки теплового господарства, про це повідомила пресслужба підприємства, пише "Україна Комунальна".
 
Так, тепловики вже провели:
  •  ремонтно-профілактичні роботи на 44 котельнях з 48;
  •  капітальний ремонт 2 котлів;
  •  планово-попереджувальні ремонти у всіх 59 центральних теплових пунктах (ЦТП) та у 426 індивідуальних теплових пунктах (ІТП) з 429;
  •  ремонтні роботи у 1365 теплових камерах з 1435;
  •  гідравлічні випробування теплових мереж загальної протяжності 175,3 км у двотрубному виконанні;
  •  повірку приладів обліку теплової енергії, природного газу, електричної енергії та холодної води.
"Силами ремонтних бригад КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» вже замінено майже 2,7 км тепломереж у двотрубному прокладанні на ділянках по вул. Д. Майбороди, просп. Космонавтів, вул. Князів Коріатовичів, 1-му Київському провулку, вул. 600-річчя, вул. Заболотного, вул. Стельмаха та вул. М. Ващука, вул. Гонти, вул. Генерала Арабея, вул. Агатангела Кримського", - говориться в повідомлені.
 
Зараз реконструкції тепломереж проходять по вул. Д. Нечая, вул. А. Первозванного та 1-му Київському провулку. На цих ділянках буде замінено 838 м аварійних трубопроводів у двотрубному прокладанні на нові попередньо ізольовані. 
 
Також на підприємстві зауважили, що для сталого проходження опалювального періоду необхідна відповідальна підготовка не лише теплопостачального підприємства, а й мешканців багатоповерхівок, які спільно з управителями будинків мають підготувати та полагодити внутрішньобудинкові системи опалення.
 
Коментарі (0)