ГоловнаНовини ЖКГГрибовицьке сміттєзвалище у Львові закриватимуть…7 років

Грибовицьке сміттєзвалище у Львові закриватимуть…7 років

До 25 липня Львів отримає висновки державної екологічної інспекції щодо Грибовицького сміттєзвалищаПісля отримання висновків експертизи, буде проведено тендер на визначення виконавця проектних робіт. Про це ІА «Україні Комунальній» повідомляє прес-служба Львівської ОДА. Нагадаймо, Львівська міська

До 25 липня Львів отримає висновки державної екологічної інспекції щодо Грибовицького сміттєзвалища
Після отримання висновків експертизи, буде проведено тендер на визначення виконавця проектних робіт.

Про це ІА «Україні Комунальній» повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Нагадаймо, Львівська міська рада розробила програму поетапного закриття Грибовицького сміттєзвалища, яка розрахована на 7 років. Програма заходів передбачає проведення екологічної експертизи та отримання висновків і рекомендацій для складання технічного завдання на виготовлення проекту рекультивації міського полігону твердих побутових відходів.
«До травня 2012 року будуть виконуватись проектні роботи, далі погодження проектно-кошторисної документації. Взимку 2012-2013 року ми зможемо почати виконання робіт. Коли ми закриємо полігон, ми повинні мати сміттєзбиральний та сміттєпереробний завод», - повідомив заступник міського голови з питань містобудування та інфраструктури Володимир Шевчук.
Львівська міська рада постійно проводить  роботу з потенційними інвесторами, які згодні працювати над будівництвом сміттєпереобного комплексу у Львові.
«Ми хочемо зробити такий проект, щоб це не вплинуло на вартість вивезення і захоронення  сміття. Це найголовніша умова пошуку такого виробника обладнання, який зможе не піднімаючи тариф і зробити чистим наше місто», - наголосив Володимир Шевчук.

 
Коментарі (0)