ГоловнаНовини ЖКГТранспортГройсман: Пасажирськ тарифиі «Укрзалізниці» у 2017 році не підвищаться

Гройсман: Пасажирськ тарифиі «Укрзалізниці» у 2017 році не підвищаться

Підвищення тарифів на пасажирські перевезення не передбачене фінансовим планом ПАТ "Укрзалізниця" на поточний рік.

Підвищення тарифів на пасажирські перевезення  не передбачене фінансовим планом ПАТ "Укрзалізниця" на поточний рік.

У 2017 році тарифи на пасажирські перевезення публічного акціонерного товариства "Укрзалізниця" не підвищаться.

 Про це в четвер, 14 вересня,  на засіданні уряду заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає  РБК-Україна. 

"І мови не може бути про підвищення цін на пасажирські перевезення. Є чим займатися в "Укрзалізниці" для того, щоб виводити її на зовсім інший фінансовий стан", - заявив Гройсман. 

Підвищення тарифів на пасажирські перевезення також не передбачене фінансовим планом ПАТ "Укрзалізниця" на 2017 рік, який був затверджений на засіданні уряду 13 вересня. 

Нагадаємо, раніше тимчасово виконуючий обов'язки голови ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов заявив, що до кінця року в Україні не будуть підвищувати тарифи на пасажирські залізничні перевезення.

 При цьому він зазначав, що найближчим часом планує провести консультації з представниками бізнесу щодо індексації тарифів на вантажні перевезення до кінця поточного року. 

За словами Кравцова, з наступного року "Укрзалізниця" має перейти до нової системи тарифоутворення, яка буде прогнозованою для бізнесу і прив'язаною до об'єктивних індексів

Кабінет міністрів України затвердив розпорядження "Про затвердження консолідованого фінансового плану публічного акціонерного товариства "Українська залізниця" на 2017 рік. Відповідне рішення було ухвалене в середу, 13 вересня, на засіданні уряду.

 

 
Коментарі (0)