ГоловнаНовини ЖКГТранспортГройсман: Бюджет дорожніх робіт цього року втричі перевищує торішній

Гройсман: Бюджет дорожніх робіт цього року втричі перевищує торішній

Основним джерелом фінансування ремонту українських доріг є детінізація та розвиток економіки.

Основним джерелом фінансування ремонту українських доріг є детінізація та розвиток економіки.

Обсяг виділених із різних джерел коштів на проведення масштабного будівництва та реконструкції доріг в Україні цього року втричі перевищують торішні показники, і за деякий час лад у дорожньому господарстві буде наведено.

 Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман в ефірі одного з телеканалів 9 липня, повідомляє “РБК-УКРАЇНА” з посиланням на прес-службу Кабміну. 

“Ми підійшли до того, щоб системно почати займатися відновленням українських доріг, оскільки я обіцяв, що одним із наших пріоритетів буде відновлення інфраструктури. Сьогодні ви бачите, які дороги відновлюються, на яких здійснюють капітальний ремонт, реконструкцію, модернізацію. У кожній області є проекти, які ми почали (реалізовувати) і відновлювати. Ми втричі більше плануємо виділити грошей цього року на дороги”, - наголосив глава уряду.

 Він додав, що джерела фінансування - детінізація та розвиток економіки, ліквідація тіньових схем і фінансова децентралізація. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державне агентство автомобільних доріг України (“Укравтодор”) та китайська компанія CRBC (China Road and Bridge Corporation) підписали меморандум про співробітництво при реконструкції дороги М-14/Е-58 Одеса-Миколаїв-Херсон.

Відзначимо, Меморандум про співпрацю передбачає підготовку техніко-економічного обґрунтування та створення проектних рішень щодо реконструкції дороги М-14/Е-58.

Нагадаємо, в червні Кабінет міністрів України затвердив виділення додаткових 800 млн гривень на ремонт доріг.

 

 
Коментарі (0)