ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Гройсман розпорядився не затягувати з видачею субсидій

Гройсман розпорядився не затягувати з видачею субсидій

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив міністру соціальної політики України Андрію Реве забезпечити надання громадянам субсидій на оплату житлово-комунальних послуг

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив міністру соціальної політики України Андрію Реве забезпечити надання громадянам субсидій на оплату житлово-комунальних послуг.

Доручення було дано за підсумками урядової наради 29 жовтня. Гройсман зазначив, що за розрахунками Кабінету міністрів України, 7 млн ​​домогосподарств мають право на субсидії та безпідставні відмови в них неприпустимі.

Прем'єр нагадав, що при органах соцзахисту створені спеціальні комісії, які повинні враховувати окремі обставини кожної сім'ї, яка потребує субсидії.

"Ми на рівні уряду усунули обмеження, які заважали отримати допомогу. Просив би, щоб комісії ухвалювали людей, і якщо є реальні життєві обставини, ставали на позиції громадян. Дуже чітко треба дати всім зрозуміти, що інакше і бути не може", - заявив він.

Нагадаємо, уряд підвищив ціну газу для населення і підприємств теплоенергетики. У зв'язку з цим для українців знову будуть підвищені тарифи на опалення і гарячу воду.

Взуття має бути зручним, мати сучасний дизайн, та відміну якість. Саме таке взуття ви знайдете тут https://carvari.com/. Великий вибір сучасного взуття для тебе.

 
Коментарі (0)