ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняГройсман: Уряд зацікавлений в побудові прозорого ринку газу

Гройсман: Уряд зацікавлений в побудові прозорого ринку газу

Наразі перед НАК Нафтогазом стоїть завдання демонополізації та формування ефективного паливного ринку.

Наразі перед НАК Нафтогазом стоїть завдання демонополізації та формування ефективного паливного ринку.

Уряд України налаштований на повну демонополізацію  і побудову прозорого ринку газу в Україні.

Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, спілкуючись з журналістами у Полтавській області, де Глава Уряду перебував з робочою поїздкою, йдеться у повідомленні Урядового порталу

«Мене цікавить прозорість ринку газу і формування справедливої ціни (на паливо всередині країни)», - сказав Прем’єр-міністр.

Він нагадав, що таке завдання – щодо демонополізації та формування ефективного паливного ринку – він поставив перед членами новопризначеної Наглядової Ради Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» - як найбільшої енергокомпанії держави.

Довідково:

Формування прозорого ринку газу та анбандлінг (функціональне розділення) НАК «Нафтогаз України» входить до загального переліку заходів, визначених в числі пріоритетних в роботі Уряду, а також до переліку реформ, які Україна реалізує в рамках співпраці з міжнародними партнерами.

22 листопада Кабінет Міністрів сформував нову наглядову раду НАК «Нафтогаз України», до складу якої увійшли 4 незалежних члени та 3 представники влади.  Сформована наглядова рада НАК "Нафтогаз України" є повністю незалежною. Це сприятиме покращенню корпоративного управління, підвищенню конкурентоспроможності та інвестиційної привабливості компанії  і більш ефективному вирішенню завдань забезпечення енергетичної незалежності держави та демонополізації газового ринку.

На сегодняшний день огромной популярностью пользуются продукты Handmade. Вы можете приобрести прекрасные заготовки из бумаги, которые можно красиво и оригинально оформить.

 
Коментарі (0)