ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГГройсман впевнений, що середня зарплата в Україні більше 7 тис. грн

Гройсман впевнений, що середня зарплата в Україні більше 7 тис. грн

ВВП України за перші три місяці цього року зріс на 2,5%. Середня зарплата в Україні становить уже понад 7 тис. грн. Відбувається поступове економічне зростання, про це запевняв прем'єр-міністр Володимир Гройсман
ВВП України за перші три місяці цього року зріс на 2,5%. Середня зарплата в Україні становить уже понад 7 тис. грн. Відбувається поступове економічне зростання, про це запевняв прем'єр-міністр Володимир Гройсман, звітуючи про роботу уряду за перше півріччя 2017-го.
 
"Цю роботу можна назвати капітальним ремонтом країни. Економічне зростання по першому кварталу - на рівні 2,5%, реальна заробітна плата збільшилася на майже 20%, середня заробітна плата зросла на 13% - до 6840 гривень, а в червні-липні вона перевищить 7 тисяч гривень. Обсяг капітальних інвестицій за січень-березень зріс на 20%, обсяг експорту товарів з України збільшився на 25%. Бюджет перевиконали (по доходах) на 29 мільярдів гривень, а мали дефіцит. Це свідчить, що економіка оздоровлюється і відбувається реальна детінізація", - сказав Володимир Гройсман.
 
Раніше, відповідно до оновлених Кабміновських прогнозів, підвищення зарплат вивело з тіні 212 мільярдів гривень – Мінсоцполітики до кінця 2017-го середня зарплата має зрости до 7104 грн.  

Бажаєте опинитися у виключно чоловічому місті. У вас є така можливість, завітайте до барбершоп. Тут ви зможете підстригтися, як колись підстригався ваш дідусь, випити чарочку міцного напою, або отримати масаж. Це ексклюзивне місце, яке наповнено ретро колоритом.

 
Коментарі (0)