ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняГромади мають завершити інвентаризацію майна та ресурсів до кінця року

Громади мають завершити інвентаризацію майна та ресурсів до кінця року

До кінця поточного року облдержадміністрації спільно з іншими органами влади і тергромадами мають завершити процес інвентаризації майна та ресурсів, які знаходяться на їхній території
До кінця поточного року облдержадміністрації спільно з іншими органами влади і тергромадами мають завершити процес інвентаризації майна та ресурсів, які знаходяться на їхній території. На цьому наголошують у Міністерстві розвитку громад та територій.
 
«Для того, аби розпоряджатися певним об’єктом на території громади, потрібно знати до чиєї сфери управління він належить. З цією метою у тергромадах наразі здійснюють інвентаризацію майна та ресурсів. Для успішного завершення цього процесу громади мають активно співпрацювати з владою на рівні району та області — зокрема, з робочими групами, які утворені при облдержадміністраціях, до яких входять регіональні представники Держгеокадастру, Фонду держмайна, Держагентства лісових ресурсів, Держагентства водних ресурсів та інші. Інвентаризацію у громадах мають завершити до кінця поточного року», — говориться у повідомлені пресслужби.
 
Нагадаємо, раніше пресслужба Міністерству розвитку громад і територій повідомляла, що на погашення заборгованості з різниці в тарифах підприємств тепло-, водопостачання та водовідведення  перед НАК “Нафтогаз України” до місцевих бюджетів буде спрямовано майже 27 мільярдів гривень.
 
Відповідні зміни до Закону «Про державний бюджет на 2021 рік» прийняті Верховною Радою. 
 

Надходження коштів до місцевих бюджетів має відбутися цьогоріч. 

 
Коментарі (0)