ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Громади з низьким індексом податкоспроможності отримають субвенцію з держбюджету

Громади з низьким індексом податкоспроможності отримають субвенцію з держбюджету

З метою забезпечення цієї умови Меморандуму щодо сталого проходження опалювального сезону, зареєстровані зміни до Закону “Про Державний бюджет на 2021 рік”.
Громади з низьким індексом податкоспроможності отримають субвенцію з держбюджету задля сталого проходження опалювального сезону.
 
З метою забезпечення цієї умови Меморандуму щодо сталого проходження опалювального сезону, зареєстровані зміни до Закону “Про Державний бюджет на 2021 рік”. 
 
Про це повідомили у Міністерстві розвитку громад Міністра розвитку громад та територій.
 
«Однією з важливих умов Меморандуму щодо сталого проходження опалювального сезону було спрямування субвенції з держбюджету місцевим бюджетам. Йдеться про кошти для погашення різниці в тарифах та дотації в бюджети громад, індекс платоспроможності яких становить менше 0,9. Протягом цього тижня були зареєстровані зміни до Закону “Про державний бюджет на 2021 рік», – говориться у повідомлені.
 
Станом на сьогодні всі житлові будинки на 100% підключені до тепла. У місті Світловодськ Кіровоградської області наразі зафіксовано перебої з теплопостачання у чотирьох житлових будинках, там працюють аварійні бригади для невідкладної ліквідації поривів на тепломережах. 
 

У Міністерстві також наголосили на питанні тарифної політики у регіонах, зазначивши, що вартість тепла та гарячої води у цьому опалювальному сезоні для населення зростати не має.    

 
Коментарі (0)