ГоловнаНовини ЖКГТранспортГромадський транспорт Вінниці тимчасово зупиниться

Громадський транспорт Вінниці тимчасово зупиниться

У Вінниці на декілька днів буде призупинено рух кількох трамвайних та тролейбусних маршрутів. Заборона руху викликана проведенням робіт по будівництву вставки між трамвайними лініями.

У Вінниці з 19:00 17 листопада до 10:00 18 листопада рух трамваїв маршрутів № 1, 5 від ринку «Урожай» до «Електромережі» та тролейбусів маршрутів № 9, 11, 12, 13, 14 від ринку «Урожай» до вул. Свердлова та Аграрного університету буде тимчасово призупинено. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Вінницької міської ради.

Як йдеться у повідомленні, зупинка електротранспорту відбудеться через проведення робіт по будівництву вставки між трамвайними лініями в районі ринку «Урожай».

Примітно, перевезення пасажирів в цей час буде здійснюватись муніципальними автобусами за маршрутами «пл. Гагаріна – Свердловський масив» по вул. Скалецького, «пл. Гагаріна – Електромережа – Аграрний університет» по вул. Скалецького та Зодчих. А також – муніципальними автобусами № 5, 7, 11 по вул. Скалецького, Зодчих, далі за своїми маршрутами.

Окрім того, пасажирів перевозитимуть маршрутні таксі № 5А, 10А, 32А по вул. Скалецького, Зодчих, далі за своїми маршрутами.

Нагадаємо, у Запорізькій області водіїв попереджають про заборону на проїзд однією з доріг регіону. Обмеження руху транспорту введено у зв’язку з проведенням ремонтних робіт з відновлення лінії електропередач.

 
Коментарі (0)