ГоловнаНовини ЖКГТранспортГромадському транспорту Хмельницького перекриють вулиці

Громадському транспорту Хмельницького перекриють вулиці

Хмельницький громадський транспорт обмежили у курсуванні. Зокрема, у місті у зв’язку з проведенням ремонту дорожнього покриття, деякі тролейбуси не курсуватимуть, а автобуси здійснюватимуть маршрути в об’їзд перекритої ділянки.

У Хмельницькому з 4 по 7 листопада обмежать рух низки міських автобусів та тролейбусів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Хмельницької міської ради.

Причинами введення обмежень на проїзд для міських автобусів та тролейбусів є проведення ремонтних робіт дорожнього покриття розаоротного кільця, що розташоване на перехресті проспекту Миру та Старокостянтинівського.

Відтак, рух громадського транспорту організовано наступним чином:
з 9:00 до 17:00 забеоронено проїзд тролейбусними маршрутами № 1 «Сілістра – Поліклініка № 1», № 2А «Завод «Катіон» – Озерна», № 3 «Озерна –Ракове», № 10 «Озерна – Торговий центр» та № 17 «Завод «Катіон» – Автостанція № 1»;

з 6 листопада автобуси маршрутів: № 5 «Шаровечка – Автостанція № 1»; № 22 «Озерна – завод «Катіон»; № 19 «Ракове – Озерна», № 29 «Завод «Катіон» – Озерна»; №30 «Озерна – вул. Щедріна»; № 44 «Завод «Катіон» – Автостанція № 1»; №44а «Завод «Катіон» – Ліс»; №46а «Гречани – Лезневе»; № 47 «Завод «Катіон» – Сілістра»; №48 Завод «Катіон» – Озерна; № 49 «Завод «Катіон» – Озерна» будуть здійснювати маршрути вулицею Свободи (на відрізку Сілістра – «Думка»).

Маршрут № 32 «Ракове – Автостанція № 1» буде скорочений до вул. Староміської (колишня Примакова).

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові протягом листопада буде обмежено авторух по вул. Чоботарській. Заборона на проїзд пов'язана з реконструкцією водопровідної мережі на вул. Чоботарській, на ділянці від вул. Червоноармійської до вул. Малопанасівської.

 
Коментарі (0)