ГоловнаКоментаріЗаконодавствоГ.Зубко:«Наразі у Парламенті - чотири законопроекти з енергоефективності, прийняття яких - вимога часу»

Г.Зубко:«Наразі у Парламенті - чотири законопроекти з енергоефективності, прийняття яких - вимога часу»

Правила запровадження сертифікації енергоефективності прописані у розробленому Мінрегіоном спільно з міжнародними експертами проекті Закону «Про енергетичну ефективність будівель», якій знаходиться на розгляді Верховної Ради
 
Правила запровадження сертифікації енергоефективності прописані у розробленому Мінрегіоном спільно з міжнародними експертами проекті Закону «Про енергетичну ефективність будівель», якій знаходиться на розгляді Верховної Ради.
 
Про це наголосив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко у статті «Навіщо потрібен енергоефективний сертифікат будівлі» для видання «Цензор.нет», повідомляє Урядовий портал. 
 
На його думку, сертифікація будівель підтвердила доцільність у країнах ЄС, зокрема, Німеччині, Франції, Італії, Норвегії, Швеції, Угорщині...

«Наразі у Парламенті знаходяться чотири законопроекти з енергоефективності, прийняття яких – вимога часу. Якщо народні депутати ухвалять напрацьований пакет, до цих країн у 2017 році долучиться і Україна. Адже, одним із суттєвих зобов’язань нашої держави в рамках виконання ратифікованого Договору про заснування Енергетичного Співтовариства, є імплементація у національне законодавство вимог відповідної Директиви Європарламенту та Ради ЄС. 

 
Коментарі (0)