ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГГ.Зубко:«Населення розраховується за комунпослуги на рівні 103%»

Г.Зубко:«Населення розраховується за комунпослуги на рівні 103%»

Починаючи з 2006 року, розрахунки населення за спожиті ЖКП коливались на рівні 92-97%, сьогодні - це вже 103%. В порівнянні з минулими роками українці платять вчасно та витримують фінансову дисципліну
Починаючи з 2006 року, розрахунки населення за спожиті ЖКП коливались на рівні 92-97%, сьогодні - це вже 103%. В порівнянні з минулими роками українці платять вчасно та витримують фінансову дисципліну, це під час вчорашньої селекторної наради щодо підготовки до опалювального сезону заявив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.
 
«Також, за опалення в 2017 році населення сплатило на 6,6 млрд гривень більше у порівнянні з минулим роком. Громадяни виконуються всі свої зобов’язання не тільки зі сплати поточних рахунків, а й боргів за минулий період», - зазначив Геннадій Зубко.

Віце-прем’єр наголосив, що при зростанні місцевих бюджетів з 35% до 50%, населення має отримувати якісну комунальну послугу. «На сьогоднішній день є невідповідність між зростанням місцевих бюджетів і видатків на житлово-комунальне господарство. Тому ще раз наголошую: населення, яке вчасно розраховується за спожиту енергію, має отримувати якісні послуги», - зазначив він. 

 
Коментарі (0)