ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГГ.Зубко:«Розпочато перевірку підприємств ТКЕ щодо реальності їхніх витрат, поданих до НКРЕКП»

Г.Зубко:«Розпочато перевірку підприємств ТКЕ щодо реальності їхніх витрат, поданих до НКРЕКП»

Мінрегіон розпочав перевірку підприємств теплопостачання на предмет реальності витрат, які вони подали Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.
Мінрегіон розпочав перевірку підприємств теплопостачання на предмет реальності витрат, які вони подали Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП). Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.
 
Він зазначив, що робочою групою Мінрегіону для перевірки визначено як підприємства, діяльність яких регулюється НКРЕКП, так і ті, діяльність яких регулюється на місцевому рівні.
 
«Буде перевірено п’ять підприємств теплопостачання Київської, Львівської, Чернігівської та Рівненської областей. Ми перевіримо, чи відповідають дійсності витрати теплопостачальників, які вони надають НКРЕКП. А також  обсяги виробництва та реалізації теплової енергії, у т.ч. населенню, результати фінансово-господарської діяльності», - зауважив Геннадій Зубко.

Перевірка здійснюється за дорученням Прем’єр-міністра України із залученням зацікавлених ЦОВВ - Мінекономрозвитку, Мінфіну, Міненерговугілля, МВС, Держенергоефективності, Держпродспоживслужби, Держаудитслужби, ДФС, НКРЕКП, а також  представників місцевих органів влади та органів місцевого самоврядування. 

 
Коментарі (0)