ГоловнаКоментаріОпалювальний сезон 2023-2024Г.Зубко:«Запевняю, що до 1 жовтня КП будуть на 100% готові до опалювального сезону»

Г.Зубко:«Запевняю, що до 1 жовтня КП будуть на 100% готові до опалювального сезону»

До 1 жовтня комунальні господарства будуть на 100% готові до опалювального сезону. Про це сказав віце-прем’єр-міністр — міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко
До 1 жовтня комунальні господарства будуть на 100% готові до опалювального сезону. Про це сказав віце-прем’єр-міністр — міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, передає прес-служба Мінрегіону.

“Моя зона відповідальності — забезпечити до опалювального сезону житлово-комунальне господарство країни. Запевняю, що до 1 жовтня комунальні підприємства будуть на 100% готові до опалювального сезону”, — наголосив Г.Зубко.
 
Він зауважив на важливості підготовки до зими територій Донбасу, контрольованих Україною.
 
“Нещодавно проводив нараду у Краматорську, де були присутні міські голови майже усіх міст Донецької області, зокрема й Авдіївки. Люди готуються, розуміють, як підготувати житловий комплекс, як підготувати соціальні об’єкти. Там проблем не виникає”, — зауважив Г.Зубко.
 
За його словами, цього року через ДФРР на сході України тільки у мостовій інфраструктурі профінансовано відновлення 10 об’єктів (14 по Україні).

“10% з 4 млрд гривень, які виділені місцевим бюджетам для підготовки до опалювального сезону, отримала Донецька область. Реалізується програма відновлення житла для переселенців. По цих областях у нас є проекти на 5 млрд гривень, які готувалися місцевим самоврядуванням, військово-цивільними адміністраціями”, — наголосив Г.Зубко. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов1
28 Вересня 2016 p. 19:31
Брехня!!! ----------------------------------------------------------Вже декілька зим поспіль у під"їздах хрущівок немає опалення -- через те і у квартирах батареї ледь теплі.