ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаХакери зламали сайт Мінрегіону

Хакери зламали сайт Мінрегіону

Хакери вчора ввечері зламали сайт Мінрегіону, де розмістили фейкове повідомлення про поставки вугілля та електроенергії в Україну з Росії. Прес-служба відомства до публікації не має ніякого відношення, зазначають у Міністерстві.

Сайт Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства  вчора ввечері зазнав зовнішнього втручання. Так, невідомі зламали сайт  та поширили повідомлення «Росія починає постачання електроенергії і вугілля в Україну». Про це повідомила керівник Відділу взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю Мінрегіону Надія Петруняк.

За словами пані Петруняк, прес-служба Мінрегіону це повідомлення не публікувала.

«Очевидно, що сайт Мінрегіону зламали невідомі. Прес-служба міністерства не публікувала такої інформації ні від свого імені, ні від імені інших прес-служб та осіб. Ми звертаємося до засобів масової інформації не використовувати це фейкове повідомлення на своїх інформаційних ресурсах», - сказала Надія Петруняк.

Зазначається, що Мінрегіон не володіє та не поширює інформацію щодо поставок енергоресурсів в Україну з інших країн. Цими питаннями займається інше відомство.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, спостережна місія ОБСЄ відзвітувала, що з Луганської області продовжують вивозити вугілля до Російської Федерації.

 
Коментарі (0)