ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаХаркову вимкнуть електропостачання

Харкову вимкнуть електропостачання

Жителям Харкова почнуть отлючать електрику. Це пов'язано з тим, що «Харківобленерго» проводить капітальний ремонт повітряних ліній електромереж.

Мешканців Харкова обмежать в електропостачанні. Компанія «Харківобленерго» вже встановила графік відключення електроенергії на серпень. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

«Харківобленерго» проводить капітальний ремонт повітряних ліній електромереж, в зв'язку з чим з 9:00 до 16:00 в серпні по Харкову відключатимуть світло. Зокрема, електроенергії тимчасово не буде по вул. Новгородської, Салтівському шосе, пр. 50-річчя ВЛКСМ, вул. Жовтневої революції, бульвару Нетеченскому та ін. 

З детальним графіком відключення електроенергії в районах Харкова можна ознайомитися на сайті компанії.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», станція харківського метрополітену «Завод імені Малишева» тимчасово закрита через дзвінок невідомого, який погрожував терактом. Рух поїздів на Холодногірсько-заводської лінії було зупинено на 10 хвилин, зараз поїзди слідують через ст. м. «Завод імені Малишева» без зупинок. На станції працюють вибухотехніки.
 
Коментарі (0)