ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Харків готовий до опалювального сезону

Харків готовий до опалювального сезону

У Харкові відзначили повну готовність до опалювального сезону. До зими готові тепломережі, мережі водопостачання та водовідведення.

Житловий фонд міста Харкова, тепломережі, мережі водопостачання, водовідведення повністю підготовлені до роботи в осінньо-зимовий період. Про це сегоднязаявил директор Департаменту комунального господарства Віктор Кітанін. 

Так, у місті були комплексно підготовлені 7825 житлових будинків комунальної форми власності, а також будинки ЖБК, ЖК, ОСББ і відомчий житловий фонд. 
 
За словами Віктора Кітаніна, внутрішньобудинкові системи опалення, гарячого і холодного водопостачання, водовідведення пройшли повне технічне обслуговування. 
 
Для забезпечення стабільної роботи системи теплопостачання міста КП «Харківські теплові мережі» підготувало ТЕЦ-3, сім районних котелень, 241 квартальну та локальну котельню, 290 центральних теплових пунктів. 
 
Крім того, були проведені гідравлічні випробування понад 1600 км магістральних і внутрішньоквартальних теплових мереж. Тепловики переклали 11,5 км технічно зношених теплових мереж, в тому числі 6,4 км мереж із застосуванням прогресивних технологій - попередньо ізольованих в пінополіуретані труб. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», мешканці шести районів Харкова зіткнулися з тимчасовими водними незручностями. У деяких споживачів до кінця буде відсутнє водопостачання.
 
Коментарі (0)