ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Харківські комунальники готуються до похолодання

Харківські комунальники готуються до похолодання

У Харкові очікується зниження температури до 20 градусів морозу. Комунальники запевняють, що перебувають у повній готовності до складних погодних умов.

КП «Харківські теплові мережі» повністю готове до настання холодів, які очікуються найближчої неділі. З 18 січня в силу вступає спеціальний наказ, що регламентує роботу ХТМ на період погодних умов при температурі нижче 15 градусів морозу. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Головний інженер підприємства Євген Зінченко зазначив, що всі структурні підрозділи підприємства готові до похолодання - введено режим посиленого чергування, Центральна аварійна служба працює цілодобово. Електростанції різної потужності перебувають в повній готовності, спецтехніка знаходиться в боксах, на підприємстві є достатні запаси гасу і так званої зимової солярки.

Наразі фахівцями відстежуються тупикові ділянки комунікацій. Особлива увага приділяється тим мережам, які проходять у підвалах житлових будинків та інших будівель.

Нагадаємо, синоптики обіцяють наступ похолодання найближчої неділі. За прогнозами, температура на рівні 20 градусів морозу протримається в місті у неділю й понеділок.

Як повідомляла «Україна Комунальна», Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул наказав всім відповідальним службам бути напоготові до складних погодних умов і забезпечувати людей теплом, водою, електроенергією, стабільною роботою громадського транспорту.

 
Коментарі (0)