ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарків попереджають про часткові обмеження авторуху

Харків попереджають про часткові обмеження авторуху

Одну з вулиць Харкова сьогодні частково закриють для руху транспорту. Обмеження зумовлені проведенням ремонту дороги. Крім того, на кілька годин буде припинено роботу одного з трамвайних маршрутів.
У Харкові сьогодні частково обмежили рух транспорту по вул. Клочківській. Це пов’язано з ремонтом дорожнього покриття вулиці. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.
 
Зокрема, сьогодні рух обмежено на ділянці від вул. Космічної до спуску Пасіонарії з організацією двостороннього руху транспорту по зустрічній смузі - з 5:00 до 23:30 - по правій смузі при русі у бік вул. Новгородської.  
 
Крім того, сьогодні з 16:00 до 19:00 припиняє роботу трамвайний маршрут №12.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, У Харкові рух транспорту по вул. Квітки-Основ'яненка - на ділянці від пров. Радянського до пров. Спартаківського - буде заборонено з 8:00 до 21:00 20 вересня. Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з проведенням на вул. Квітки-Основ'яненка заходів у рамках Європейського тижня мобільності. Крім того, буде закритий в'їзд на вулицю з боку вул. Університетської й буде заборонено паркування.
 
Коментарі (0)