ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарків просить грошей на розбудову метро

Харків просить грошей на розбудову метро

Харківська міськрада обговорює з центральною владою виділення коштів на завершення будівництва станції метро у місті. З міського ж бюджету уже виділено більше 40 млн гривень.

Харківська міська влада веде переговори з урядом про виділенні із Держбюджету 300 млн грн на завершення у місті будівництва станції метро «Перемога». Про це повідомила директор КП «Харківська дирекція будівництва метрополітену» Наталія Линник, передає прес-служба Харківської міської ради.

Відтак, за словами чиновниці, саме такої суми не вистачає для відкриття станції. Крім того, на будівництво з міського бюджету цього року було виділено 41,4 млн грн, які планують освоїти за 2-3 місяці.

«Повномасштабні роботи з реалізації цих коштів почнуться в лютому, коли надійде оплата за виконані роботи поточного року. Зараз же на станції працює близько 70 чоловік», - зазначила вона.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Харківський метрополітен» вніс корективи в роботу підприємства. Один з виходів станції метро «Холодна Гора» тимчасово закриють.

 
Коментарі (0)