ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Харків «розпрощався» з опалювальним сезоном

Харків «розпрощався» з опалювальним сезоном

У Харкові сьогодні завершився опалювальний сезон. Місцева влада вже заявляє про початок підготовки до наступного осінньо-зимового сезону.

У Харкові сьогодні офіційно завершився опалювальний сезон. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

«Сьогодні ми відключаємо і житловий фонд, і соціальну сферу, оскільки температура на вулиці вже дозволяє це зробити. Таким чином, опалювальний сезон у Харкові повністю закінчено. Зараз ми підбиваємо його підсумки і починаємо готуватися до нового опалювального сезону», - повідомив заступник Харківського міського голови з питань житлово-комунального господарства Андрій Руденко.

Крім цього, тамтешня влада хизується, що за час опалювального сезону у місті вдалося уникнути серйозних аварій на тепломережах.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Сумах 14 квітня завершується опалювальний сезон.  Відповідне рішення прийняла комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Теплопостачальні організації підтвердили технічну готовність до припинення подачі теплоносія у житловий фонд міста.

 
Коментарі (0)