ГоловнаНовини ЖКГЖитлоХарків стає на тепловий облік

Харків стає на тепловий облік

Харківські квартири обіцяють облаштувати до нового року лічильниками тепла. Мова йде про понад 2 тисячі засобів обліку теплової енергії.

Майже в 2,5 тис. харківських квартир до кінця року встановлять лічильники газу. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

ПАТ «Харківміськгаз» оприлюднило графік установлення побутових приладів обліку газу населенню у 2013 році. Згідно з документом, лічильники встановлюватимуть у грудні у всіх районах міста.

Зазначимо, відповідно до Закону України «Про забезпечення комерційного обліку природного газу» всі квартири і приватні будинки, де газ використовується для підігріву води та приготування їжі, мають бути оснащені газовими лічильниками до 1 січня 2016 року; квартири і будинки, де газ використовується тільки для приготування їжі, - до 1 січня 2018 року.

Лічильники встановлюють коштом газопостачальної організації.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у житловому фонді України протягом двох років заплановано встановити понад 5,7 тис. засобів обліку регулювання теплової енергії та понад 23 тис. побудинкових лічильників обліку води.

 
Коментарі (0)