ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарків'ян чекають тимчасові транспортні незручності

Харків'ян чекають тимчасові транспортні незручності

У місті тимчасово вводиться двосторонній рух на вулиці Громадянській. Паралельно на кілька годин закривається для транспорту частина проспекту Правди.

У Харкові на вулиці Громадянській буде тимчасово введено двосторонній рух. Нова схема руху почне діяти з 8:00 2 липня. Вона впроваджується на період будівництва багатофункціонального комплексу – торгового центру «Нікольський» - по вул. Пушкінській, 2. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Крім того з 10:00 до 14:00 2 липня у місті буде закрито рух транспорту по пр. Правди, від вул. Трінклера до вул. Сумської. Дана частина проспекту буде закрита у зв'язку з реконструкцією проспекту і установкою опор контактної мережі.

На цей період тролейбус № 2 курсуватиме наступним чином: половина тролейбусного парку даного маршруту буде курсувати по пр. Перемоги - пр. Леніна - пл. Свободи, друга половина - пр. Жуковського - вул. Сумська - пл. Конституції.

Автобуси, що проходять через дану ділянку, тимчасово змінять свій шлях прямування таким чином: №296е, 65е: вул. Сумська - пл. Свободи - ст. м. «Держпром» - пл. Свободи - вул. Сумська і далі за маршрутом; № 278е: пр. Правди - пл. Свободи - вул. Сумська і далі за маршрутом.

Схема двостороннього руху по вулиці Громадянській

нова схема руху по вул. Громадянській у Харкові

 
Коментарі (0)