ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарків’ян очікують зміни у русі транспорту

Харків’ян очікують зміни у русі транспорту

Рух трамваїв у Харкові на ділянці по вул. Полтавський буде призупинено. Це пов’язано з ремонтом колій. Трамваї будуть об’їжджати ділянку протягом дня у неділю.

Рух трамваїв по вул. Полтавський шлях - на ділянці від вул. Червоноармійської до розворотного кола «Залютино» - буде закритий з 9:30 до 17:00 22 червня. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

Відповідні заходи пов’язані з ремонтом трамвайних колій по вул. Полтавський шлях - на перегоні вул. Єлізарова - вул. Кашуби. 

«Трамвай №3 ходитиме за скороченим маршрутом: станція «Новожаново» - вулиця Жовтневої революції - вулиця 1-ої Кінної армії - провулок Рибасівський - вулиця Греківська - вулиця Університетська - площа Пролетарська - вулиця Полтавський шлях - вулиця Червоноармійська - станція «Південний вокзал»», – пояснюють в прес-службі.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», харківським водіям доведеться об'їздити ряд вулиць, подекуди до кінця літа. Особливо у міськраді радять уникати вул. Культури, на якій досі йдуть демонтажні роботи.
 
Коментарі (0)