ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарків'яни ледь не залишилися без тролейбусів

Харків'яни ледь не залишилися без тролейбусів

Зловмисники вирізали контактний провід біля тролейбусного депо. Це поставило під загрозу можливість виходу транспорту на маршрути.

Невідомі викрали 60 м контактного дроту біля тролейбусного депо №3 (вул. Петра Свистуна, 2). Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міськради. 

Директор Департаменту транспорту Сергій Дульфан зазначив, що інцидент поставив під загрозу можливість виїзду рухомого складу з депо. Але силами ремонтної бригади КП «Міськелектротранссервіс» контактну мережу вдалося оперативно відновити. 

«На сьогоднішній день зафіксовано вже дев'ять випадків крадіжок контактного проводу: шість у Московському районі, два - в Орджонікідзевському, один - у Жовтневому. Загалом зловмисники вирізали 750 метрів дроту вагою 479 кг. Загальна балансова вартість викраденого майна становила 84 тисяч гривень, а орієнтовна вартість відновлення - 90,9 тисяч гривень, не враховуючи витрат на роботу ремонтних бригад «Міськелектротранссервісу»», - підраховують збитки у міськраді.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», рух транспорту на одній з харківських вулиць частково обмежено. Заборона триватиме протягом двох днів і вплине на курсування громадського транспорту.
 
Коментарі (0)