ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарків'яни потраплять у двотижневі транспортні зміни

Харків'яни потраплять у двотижневі транспортні зміни

Рух транспорту у Харкові по вул. Греківській від вул. Урицького до перехрестя пров. Рибасівського та бул. Нетеченського перекриють з 23:00 21 листопада до 24:00 7 грудня.

Як повідомили в Департаменті транспорту і зв’язку, у цей час ремонтуватимуть трамвайну колію по вул. Греківській від вул. Урицького до вул. Рибасівської, - інформує «Україну Комунальну» прес-служба Харківської міської ради.

Транспорт спрямують в об’їзд:
від центру - по вул. Урицького, пров. Урицького, вул. Галушкинській, вул. Орєшковій, бул. Нетеченському, пров. Рибасівському;

у бік центру - по пров. Рибасівському, бул. Нетеченському, вул. Орєшковій, вул. Галушкинській, пров. Урицького, вул. Урицького.

У цей час також заборонять рух трамваїв по вул. Греківській, вул. Університетській та пров. Рибасівському від пл. Рози Люксембург до вул. 1-ї Кінної Армії.

Трамваї маршруту №3 прямуватимуть так: зуп. «Новожанове» – вул. Жовтневої Революції – вул. Конєва – вул. Полтавський шлях – зуп. «Залютине».

Автобуси маршрутів №14, 128е по дорозі у зворотному напрямку рухатимуться так: вул. Біологічна (Диканівка) – вул. Греківська – вул. 1-ї Кінної Армії – вул. Жовтневої Революції – вул. Мар’їнська – Нетеченська набережна – Червоношкільна набережна – вул. Вернадського – ст.м. «Проспект Гагаріна».

 
Коментарі (0)