ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківські автобуси та тролейбуси змінили маршрути

Харківські автобуси та тролейбуси змінили маршрути

У Харкові тимчасово змінили маршрути курсування кількох міських автобусів та тролейбусів. Корективи у траси слідування наземного транспорту було внесено у зв’язку з проведенням ремонтних робіт на одній з вулиць міста.
У Харкові тимчасово внесли зміни у траси слідування міських автобусів №№227е, 249е, №294е, №13. Такі зміни спричинені реконструкцією пр. Московського, на ділянці від Корсиківський шляхопроводу до вул. Електромеханічної та діятимуть до 22:00 24 травня. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.
 
Так, наземний громадський транспорт, на час проведення ремонтних робіт на вказаній ділянці, буде курсувати наступним чином:
 
№227е, 249е: пр. Московський - вул. Польова - вул. Плеханівська - вул. Кошкіна - пр. Московський і далі за маршрутом;
 
№294е: пр. Московський - вул. Плеханівська - вул. Кошкіна - пр. Московський і далі за маршрутом. 
 
Тролейбус №13 в цей час курсуватиме за наступним маршрутом: парк «Зустріч» - вул. Харківських Дивізій - пр. Московський - ст. м. «Московський проспект».
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, вчора столичні автобуси маршруту №101 та тролейбуси маршруту №34 курсували по-новому. Зміни в роботі громадського маршруту були спричинені проведенням продовольчого ярмарку 23 травня. 
 
Коментарі (0)