ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківські автобуси змінюють маршрути

Харківські автобуси змінюють маршрути

Протягом місяця ряд харківських автобусів і трамваїв змінюють свої звичні маршрути. Зокрема, це пов'язано з ремонтом доріг на деяких вулицях.

Рух транспорту по проїзду Рогатинському та пров. Пискуновскому буде заборонено з 6:00 16 вересня до 20:00 16 жовтня. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Відзначається, що рух буде перекрито у зв'язку з ремонтом трамвайних колій на ділянці: проїзд Рогатинський - пров. Пискуновский - перетин з пров. Лосевський .
 
Автобуси буду їздити таким чином:
 
№ 278е (в бік Південного вокзалу): вул. Клочківська - узвіз Соборності - Благовіщенська площа - вул. Коцарска і далі за маршрутом;
 
№ 278е (в бік центру): вул. Карла Маркса - Благовіщенська площа - спуск Соборності - вул. Клочківська і далі за маршрутом;
 
№ 221е (в бік Південного вокзалу): вул. Клочківська - узвіз Бурсацький - вул. Енгельса - вул. Коцарская і далі за маршрутом;
 
№ 221е (в бік центру): вул. Карла Маркса - Благовіщенська площа - вул. Енгельса - узвіз Бурсацький - вул. Клочківська і далі за маршрутом. 
 
Також на цей період буде змінено рух трамваю № 20: ст. «Південний вокзал» - вул. Червоноармійська - вул. Котлова - проїзд 2 -й Панасовський - вул. Клочківська - розворотне коло «Монтажник»;
 
№ 12: ст. «Південний вокзал» - вул. Червоноармійська - вул. Котлова - проїзд 2 -й Панасовський - вул. Клочківська - узвіз Пасіонарії - пр. Правди - вул. Трінклера - вул. Маяковського - вул. Мироносицька - вул. Сумська - Бєлгородське шосе - ст. «Лісопарк».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Харкові на найбільш проблемних ділянках доріг встановлять світлофори. Так, найближчим часом, світлофори планується встановити на пр. 50- річчя СРСР, в районі заводу «Турбоатом». Також регулювальники руху будуть встановлені на перетині пр. Маршала Жукова і стадіон проїзд, а також на перетині Стадіонного проїзду з вул. Слинько.
 
Коментарі (0)