ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГХарківські енергетики мітингують через непогашені борги комунальників

Харківські енергетики мітингують через непогашені борги комунальників

У Харкові енергетики вийшли на акцію протесту. Учасники акції вимагають від комунальників погасити борг за спожиту електроенергію.

Про це йдеться у повідомленні Сегодня.ua .

У Харкові, на вул. Конторськйй, 90, близько 100 прцівників акціонерної компанії «Харківобленерго» пікетують будівлю КП «Харківводоканал». Учасники акції вимагають від комунальників погасити борг за спожиту електроенергію, який на сегодні становить 793 млн грн.

Як розповів начальник управління інформаційної політики АК «Харківобленерго» Володимир Скичко, борги водоканалу, в свою чергу, призвели до невиплат зарплат обленерго. З цієї причини тільки в грудні-січні звільнилися близько 150 працівників компані

«При цьому уходять найваліфікоованіші кадри, і якщо все триватиме в такому ж дусі, звільнення можуть набути масового характеру», – зазначив Скичко.

За його словами, учасники акції вимагають зустрічі з керівництвом «Харківводоканалу» і в ці хвилини сторони вирішують питання щодо її  проведення.

Нагадаємо, що борги у жовтні  2014 року  борги водоканалу, які весь час зростають, за спожиту електроенергію вже призвели до того, що на півдня майже все місто залишилося без води через знеструмлені підстанції. Рік тому АК «Харківобленерго» знеструмило десятки об’єктів двух комунальных підприємств – «Харьковскі теплові мережі" і «Харіковводоканал».

 

 
Коментарі (0)