ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківським студентам обіцяють пільговий проїзд в метро

Харківським студентам обіцяють пільговий проїзд в метро

Харківська влада ініціює впровадження пільгового проїзду в метро для студентів харківських вишів. Таке рішення може вступити в силу уже з середини лютого.

У Харкові з середини наступного місяця студенти матимуть право на пільговий проїзд в метрополітені. Таке рішення сьогодні було прийнято на нараді робочої групи з питання пільгового проїзду студентів у метро. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Зауважимо, що з точною датою введення у користування карток на пільговий проїзд міська влада ще не визначилась. Чиновник зазначили, що все залежатиме від того, наскільки швидко ВНЗ подадуть списки студентів, які претендують на пільговий проїзд та як швидко метрополітен зможе переоформити проїзні картки.

«Всю процедуру треба пройти знову навіть тим студентам, у яких були ці картки. Проїзні квитки тих студентів, виші яких відразу подадуть списки, будуть включені до 15 лютого. Наприклад, Харківський політехнічний інститут відпочиває до 1 березня, відповідно, вони не можуть зараз подати списки. А в метрополітені повинні перевірити кожну картку», - зазначають у міськраді.

Крім цього, зазначається, що чиновники визначилися і з терміном подачі заяви в разі втрати проїзного квитка. Якщо студент втратив картку, він повинен подати заяву на будь-якій станції метро протягом двох діб.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, уряд вніс зміни до правил пільгового проїзду. Так, кількість категорій громадян, що мають право на безкоштовний проїзд скоротиться. Ця норма запрацює з початку літа.

 
Коментарі (0)