ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківські трамваї йдуть у двотижневу відпустку

Харківські трамваї йдуть у двотижневу відпустку

Рух трамваїв по вул. 1-ї Кінної Армії і вул. Кірова від пров. Рибасівського до вул. Плеханівської закриють з 14 до 25 липня.

Рух трамваїв по вул. 1-ї Кінної Армії і вул. Кірова від пров. Рибасівського до вул. Плеханівської закриють з 14 до 25 липня у зв'язку з проведенням ремонту на трамвайному переїзді пр. Гагаріна - вул. Кірова.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Харківської міськради.

14 липня з 9:00 до 14:00 трамваї маршруту № 27 рухатимуться наступним чином: - ст. «Салтівська» - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Академіка Павлова - пр. Московський - пл. Конституції - пл. Рози Люксембург - вул. Університетська - вул. Греківська - пер. Рибасівський - вул. 1-ї Кінної Армії - вул. Жовтневої Революції - ст. «Новожаново».

За таким маршрутом трамваї будуть рухатися і з 21:00 14-25 липня.

Крім того, з 21:00 14 липня - 1 серпня рух транспорту (крім громадського і спеціального) на пр. Гагаріна від вул. Державінської до перехрестя вул. Вернадського та пр. Гагаріна заборонять. Разом з тим, організовують рух в об'їзд: пр. Гагаріна - вул. Державінська - вул. Плеханівська - вул. Малом'ясницька - вул. Вернадського.

 
Коментарі (1)
Александр
14 Липня 2012 p. 17:21
В Харькове общественный транспорт уже давно мешает передвижению джипов - колеса машин важнее башмаков людей - купят новые и будут здоровее.