ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківські трамваї ходитимуть за скорегованими маршрутами

Харківські трамваї ходитимуть за скорегованими маршрутами

У роботі харківського електротранспорту зміни. Зокрема, скореговані маршрути чотирьох трамваїв. Сталося це через ремонт колій. Місцева влада обіцяє, що заходи тимчасові.

Впродовж кількох днів у Харкові деякі трамваї курсуватимуть за зміненими маршрутами. Про це повідомляє прес-служба Харківської міської ради.

«Рух трамваїв по Салтівському шосе та пров. Салтівському, від вул. Академіка Павлова до пр. Тракторобудівників, з 9:00 до 16:00 4 жовтня буде заборонено. Це пов'язано з проведенням ремонту трамвайних колій по Салтівському шосе в районі вул. Лафарга» - йдеться у повідомленні.

При цьому уточнюється, що трамваї курсуватимуть наступним чином:

маршрут №6: ст. «Південний вокзал» - вул. Полтавський шлях - пл. Конституції -
пр. Московський - вул. Академіка Павлова - вул. Верінська - ст. м. «Київська» - вул. Шевченка - ст. «Журавлівський парк»;

маршрут №8: ст. «Одеська» - пр. Героїв Сталінграда - вул. Морозова - вул. Плеханівська - вул. Кірова - пл. Повстання - пр. Московський - вул. Кошкіна - вул. Плеханівська - зуп. «Парк Артема».

Окрім того зазначається, що рух трамваїв по пр. Тракторобудівників - на ділянці від вул. Героїв Праці до Салтівського шосе – також буде заборонено з 9:00 до 17:00 у неділю, 5 жовтня.

«Це пов'язано з ремонтом трамвайних колій по пр. Тракторобудівників, у районі вул. Механізаторської» - підкреслюється у повідомленні.

Тож, у цей час трамвай №23 курсуватиме наступним чином: ст. «Південно-Східна» - пр. Московський - пр. Тракторобудівників - Салтівське шосе - ст. «602-й мікрорайон».

А трамвай №26 змінить свій маршрут так:

одна частина маршруту: ст. «Парк ім. Горького» - вул. Весніна - вул. Шевченка - вул. Героїв Праці - пр. Тракторобудівників - ст. «Салтівська»;

друга частина: ст. «Південно-Східна» - пр. Московський - пр. Тракторобудівників - Салтівське шосе - ст. «602-й мікрорайон».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, впродовж вихідних у Харкові буде обмежено рух транспорту по вул. Сумській та пр. Правди.

 
Коментарі (0)