ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківські трамваї курсуватимуть за новими маршрутами

Харківські трамваї курсуватимуть за новими маршрутами

У вівторок кілька трамвайних маршрутів Харкова зазнають змін. У місті відкоригують схеми руху електротранспорту у зв’язку з реконструкцією контактної трамвайної мережі. Однак, новими трасами трамваї курсуватимуть тимчасово.
У Харкові 17 листопада трамваї маршрутів №7 та №20 тимчасово – з 9:30 до 15:30, курсуватимуть за зміненими схемами руху. Це зумовлено введенням заборони на проїзд електротранспорту по пр. Перемоги – на ділянці від вул. Клочківської до розворотного кола трамваїв. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.
 
У міськраді зазначають, що це пов’язано з проведенням реконструкції контактної трамвайної мережі.
 
Відтак, електротранспорт курсуватиме наступним чином:
 
№7: Новоселівка - вул. Кривомазова - вул. Жовтневої Революції - вул. Полтавський Шлях - вул. Червоноармійська - вул. Котлова - Рогатинський проїзд - вул. Клочківська - Мала Данилівка;
 
№20: Південний вокзал - вул. Червоноармійська - вул. Котлова - Рогатинський проїзд - вул. Клочківська - Мала Данилівка.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові внесуть зміни у схеми руху трамваїв маршруті №16, 16А та 26. Новими трасами електротранспорт курсуватиме з 16 до 21 листопада. Причинами внесення змін є проведення капітального ремонту трамвайних колій у зв’язку з чим, електротранспорту на цей час заборонять проїзд по вул Шевченка на ділянці від вул. Матюшенка до Журавлівського гідропарку.
 
Коментарі (0)